Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bases del 9è. Premi Literari de "CONTES SOLIDARIS” i POESIA


Ateneu del Món crea els premis literaris de narracions curtes i poesia per a la Solidaritat. L’objectiu d’aquests premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la Solidaritat.

Bases:

1. Tema: serà sobre la solidaritat.

2. Categories: -per contes solidaris: de 10 a 12 anys / de 13 a 17 anys / Adults

                           -per poesia: categoria única.

3. Obres: les obres hauran de ser inèdites, redactades en llengua catalana o castellana.

4. Participants: Els participants sols podran optar a una categoria.

5. Extensió: Els treballs seran, contes i poemes, amb un màxim de 2 fulls.

6. Presentació: Els treballs es poden presentar en format paper DIN A-4, a doble espai, lletra tamany 12, original i 5 copies. *El format de presentació amb paper, a la portada de l’obra es consignarà el Títol de l'obra i Categoria i, en sobre tancat el nom de l’autor/a i les seves dades, adreça, telèfon de contacte, i adreça electrònica.

7. Lloc de presentació: S’hauran de enviar en PDF per correu electrònic ateneudelmon@hotmail.com; o lliurar a mà, o mitjançant correu postal, a la Biblioteca Municipal de Sant Quirze, c/ Eduard Toldrà s/n - 08192 – Sant Quirze del Vallès.

8. Termini: S’acceptaran treballs fins el dia 2 de maig de 2018.

9. Jurat: Estarà format per un membre de l’ONG Ateneu de Món, una persona de la biblioteca, un representant de l’ajuntament, una professora de literatura, un autor del poble, i un representat dels medis de comunicació. Si les obres presentades no reuneixen prou qualitat, el jurat es reserva el dret de declarar el premi desert

10. Veredicte: Els premiats es donaran a conèixer el 17 de maig 2018.

11. Exposició: Tots els treballs premiats es penjaran a la pàgina web de l’Ateneu del Món, a les xarxes socials, als diaris digital del poble i se’n farà ressó a la Ràdio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS.

12. Premis per cada categoria:

  • CONTES SOLIDARIS:

De 10 a 12 anys: un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès

De 13 a 17:  un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Adults: Un premi consistent en un val de 100-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

  • POESIA: Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Tots els participants obtindran un diploma de participació.

13. Lliuraments de premis: es farà dins de la Festa del Comerç Just, i Banca Ètica, el dia 27 de maig 2018, a les 12 hores al parc de les Morisques.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI !!!!

Horari: Dirigida a: Tothom Col·laboració: Biblioteca SQV, DIN-A4, Rialles SQV, Ajuntament de SQV, Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/03/2018 de 12:00 a 12:00
  • Organitza Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal