Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament de premis del 9 è concurs de " CONTES LITERARIS I POESIA"


Lliurament de premis del 9 è concurs de " CONTES LITERARIS I POESIA"

 Ateneu del Món crea els premis literaris de narracions curtes i poesia per a la Solidaritat. L’objectiu d’aquests premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la Solidaritat.

El lliurament de premis es farà dins de la Festa del Comerç Just i Banca Ètica el dia 27 de maig 2018 a les 12 hores al parc de les Morisques.

 

Premis per cada categoria:

  • CONTES SOLIDARIS:

De 10 a 12 anys: un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès

De 13 a 17:  un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Adults: Un premi consistent en un val de 100-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

  • POESIA: Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

 

Tots els participants obtindran un diploma de participació.

GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!!

 

 

 

 

Horari: 12:00 Dirigida a: Tothom Col·laboració: Biblioteca SQV, DIN-A4, Rialles SQV, Ajuntament de SQV, Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/05/2018 de 12:00 a 12:00
  • Organitza Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal