Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veredicte del 9è Premis Literaris "Contes Solidaris i Poesia"


Ateneu del Món  crea els premis literaris de narracions curtes i poesia per a la Solidaritat. L’objectiu d’aquests premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la Solidaritat.

Veredicte: Els premiats es donaran a conèixer el 17 de maig 2018.

Exposició: Tots els treballs premiats es penjaran a la pàgina web de l’Ateneu del Món, a les xarxes socials, als diaris digital del poble i se’n farà ressó a la Ràdio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS.

Premis per cada categoria:

  • CONTES SOLIDARIS:

De 10 a 12 anys: un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès

De 13 a 17:  un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Adults: Un premi consistent en un val de 100-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

  • POESIA: Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Tots els participants obtindran un diploma de participació.

Lliuraments de premis: es farà dins de la Festa del Comerç Just, i Banca Ètica, el dia 27 de maig 2018, a les 12 hores al parc de les Morisques.

 

SORT A TOTS LES PERSONES PARTICIPANTS!!!

Horari: Dirigida a: Tothom Col·laboració: Biblioteca SQV, DIN-A4, Rialles SQV, Ajuntament de SQV, Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/05/2018 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal