Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle “sortides persones cuidadores” Sant Jordi 2019


 1a Sortida de persones dependents amb els seus cuidadors del 2019

Des del Servei de Benestar i gent gran, conjuntament amb la residència Assis, convidem a totes les persones dependents i els seus cuidadors/es a gaudir de la diada de Sant Jordi als jardins de la residència Assis de Sant Quirze del Vallès.

 L'horari serà de 11 a 13h, es realitzarà un recital de poesia musicada a càrrec del grup de teatre Mimame productions, es posaran paradetes de llibres, de roses i es farà un refrigeri.

Es comptarà amb la col·laboració de voluntaris de Creu Roja per acompanyar a les persones que no puguin apropar-se amb els seus cuidadors/es pels seus propis mitjans, es disposarà de vehicle (no serà un vehicle adaptat).
La residencia Assis està oberta a rebre donacions de llibres de lectura interessant (novel·les, poesia, llibres de viatge...), per fer-ho us podeu posar en contacte amb la sra. Montse Senespleda al telèfon 93 721 41 16.
Per inscriure's a l'activitat, ho podeu fer fins al dia 15/04 al carrer setmenat,7 o al correu electrònic benestar@santquirzevalles.cat
Us hi esperem!
 

 

Horari: 11 a 13 hores Dirigida a: Persones amb dependència i als seus cuidadors i cuidadores Col·laboració: Residència Assís i Creu Roja

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/04/2019 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Jardins de la Residència Assís
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal