Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

INSCRIPCIONS Sortida al teatre: Èdip


 

Sinopsi:

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei i ell els promet venjança.

Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d'aquesta tragèdia i només el seu càstig pot salvar la ciutat. Quan el rei de Corint, Pòlib -el qual Èdip considera el seu pare- mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s'ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella s'assabenta d'això es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s'arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable, per així salvar Tebes.

 

Hora de l'espectacle: 20:30h

Places limitades: 53
Preu: 23,71€
Inscripcions: del 16 al 27 d'abril, presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, i en línia amb certificat digital seu.santquirzevalles.cat/DetallTramits/_XiOTuxJ_odM-lY5g4Yif7cgeuCmT5lnGePYXukVMboU
 

 

Per a més informació: Servei de Feminismes i LGTBI, 937216800 ext.5228, sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat

 

 

Horari: 17:45h de Les Fonts i 18h de SQV Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/04/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Teatre Romea
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal