Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa del Mussol: Mostra d'oficis antics, Fira d'Artesans, Mercat Vintage, Dia Internacional de la Dansa


Festa del Mussol: Mostra d'oficis antics, Fira d'Artesans, Mercat Vintage, Dia Internacional de la Dansa

El diumenge 22 d’abril, al llarg de tot el dia, continuaran instal•lats al parc de les Morisques el mercat de productes artesans i d’alimentació i la mostra d’oficis de la pagesia de principis del segle XX. També tindran lloc el Mercat Vintage, una parada solidària de venda de llibres de 2a mà, la fira d’artesans de figures de mussol i parades de venda de llibres i roses de Sant Jordi. A l’amfiteatre del parc, a partir de les 13 hores, tindrà lloc el ball de les colles participants de la Diada Gegantera Albert Beltran. A les pastisseries del poble es vendran dolços típics de la Festa del Mussol, com els mussolets, una galeta deliciosa amb forma de mussol.

A la tarda, a partir de les 18 hores, se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, amb les actuacions de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus i Country Mussols. S’aprofitarà aquesta multitudinària activitat per lliurar, a les 18.30 hores, els premis del concurs de punts de llibre organitzat per Sant Quirze Comerç.

Horari: 10 a 20 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Mesa de Cooperació, Colla de Gegants i Grallers, Gimnàs Montserrat Creus, Country Mussols, Sant Quirze Comerç

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/04/2018 de 10:00 a 10:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal