Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival de Contes “Rondalles amb Rialles”


Els contes, en totes les seves vessants, han tingut i tenen un paper molt important a l’hora de transmetre els nostres valors i actituds. I és per això que us oferim un matí de conte utilitzant simultàniament diferents espais de la masia de Can Barra. Amb diferents formats acostarem el món dels contes a les famílies del poble. L’oferta serà ben diversa, a l’interior i a l’exterior de la masia, amb contes de petit format, tallers, espectacles, titelles, racons de dibuix i lectura, música, espais per compartir en família, cultura popular i fins i tot un servei de bar de conte.

Espectacles:

Contes del Món de les Germanes Baldufa
. Cia. Tanaka Teatre
En Cigró. Cia Txo Titelles.
Formigues a la cuina. Cia. La Genovesa
Els Sons Robats. Eva González
Jocs Encontats. Cia. El Burru dels Jocs
El secret de la Nanna. Cia Anna Roca

Entrada: 7 €
Entrada gratuïta amb el carnet “Amic/gues de Rialles”

Organitza: Agrupació Rialles Sant Quirze i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Horari: 10 a 14 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Àrea de Cultura, Esports i Educació de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/05/2018 de 10:00 a 10:00
  • Lloc Masia Can Barra
  • Organitza Agrupació Rialles Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal