Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència Matemàtiques- Aula d'extensió universitària -


Tindrem la visita d'en Dr. Jordi Deulofeu Piquet, i ens parlarà
"De la Matemàtica dels Jocs, als Jocs de la Matemàtica"
podria dir-vos moltes coses , el millor es repassar la seva ressenya i veureu l'important que serà escoltar i gaudir de la seva conferencia.

Ressenya biogràfica del Dr Jordi Deulofeu
Sóc llicenciat en Matemàtiques (Universitat de Barcelona, 1977) i Doctor en Didàctica de les Matemàtiques (Universitat Autònoma de Barcelona, 1993). La meva formació com a professor de matemàtiques es va desenvolupar a l’escola Costa i Llobera de Barcelona, on vaig ser professor de Matemàtiques de Secundària, i al Grup Zero, del qual he estat membre des de 1979. Actualment sóc professor titular de Didàctica de les Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona a la qual pertanyo com a docent des de 1978. Els meus interessos, tant de recerca com de formació, estan relacionats amb la pràctica a l’aula del professorat de matemàtiques, el desenvolupament de competències, la resolució de problemes i l’ús de jocs com a context per a treballar les matemàtiques. He estat director del grup de Recerca consolidat de la Generalitat de Catalunya: Educació i competència matemàtica (PREMAT) i actualment sóc membre del grup de Recerca: Educació matemàtica i context, competència matemàtica (EMiCCOM). En l' àmbit de la gestió, he estat director del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i de les Ciències (UAB), vicedegà de la Facultat de Ciències de l’Educació i actualment sóc director del Màster de Formació del Professorat de Secundària Interuniversitari de Matemàtiques. A més de la meva activitat docent i de recerca a la universitat, participo en projectes de formació permanent (assessoraments al professorat de primària i secundària), d’innovació (professor des dels inicis del Campus Ítaca i d’Estalmat), i de divulgació de les matemàtiques (conferències a les Aules d’Extensió universitària i membre de l’Observatori per a la Difusió de la Ciència de la UAB). Sóc membre de la Societat Catalana de Matemàtiques, l’ABEAM i la SEIEM.
 


Per a més informació envieu un correu electrònic a aquesta adreça: mateu.triquell@gmail.com
 
Horari: 18 A 20 hores Dirigida a: Socis de l'entitat -Per poder-vos fer socis cal enviar un correu electrònica a mateu.triquell@gmail.com Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/05/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala d'actes - Casal d'Avis-
  • Organitza Aula d'extensió Universitària
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal