Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Pedrals porta el Vermut de l’Ase a L’Estraperlo


Josep Pedrals porta el Vermut de l’Ase a L’Estraperlo

Per commemorar que fa 600 anys Anselm Turmeda escrivia la Disputa de l’ase, l’Editorial Barcino, segell de la Fundació Carulla, té en marxa una ruta per fer arribar l’obra a tothom qui vulgui fer el vermut amb el poeta i rapsoda Josep Pedrals.

 
En algun racó de la llibreria, Pedrals realitza un monòleg divertit i ple de contingut en què explica qui era Turmeda, com va ser el seu exili a Tunis, com era la societat de l’època i, sobretot, en què consisteix la Disputa de l’ase, l’obra més emblemàtica d’aquest franciscà que es convertí a l’islam, que pot semblar una faula satírica però que amaga amb humor molts aspectes del seu pensament i moral i dels de l’època en què fou escrita.
Els Vermuts de l’Ase van començar al febrer i, des d’aleshores, en Josep Pedrals han recorregut diverses llibreries de Barcelona com la Nollegiu, La Calders i La inexplicable. A més, també va ser a la Llibreria 22 de Girona per Sant Jordi. Ara, arriba a Sant Quirze del Vallès, el 19 de maig.
Un Vermut de primavera, a l’Estraperlo
El dissabte 19 de maig, a les 12:30h, Josep Pedrals farà el monòleg sobre la Disputa de l’ase a l’espai cultural L’Estraperlo de Sant Quirze del Vallès, mentre els assistents gaudeixen d’un got de vermut, unes olives i un escuradents entre dents. L’acte tindrà una durada d’uns 45 minuts, i és recomanable per a grans i petits!
 
Horari: 12:30 Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/05/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc L'Estraperlo
  • Organitza L'Estraperlo, Fundació Carulla
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal