Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primavera Fem Fest


Primavera Fem Fest

Aquest dissabte, dia 19 de maig, el col•lectiu feminista Gallines de la Serra organitza la “Primavera Fem Fest” a la Sala Salut Pastor de la Patronal. La jornada arrencarà a les 20.30 hores amb l’espectacle “Monòlegs de la Vagina”, una obra que ens destapa diversos personatges còmics i dramàtics a través dels quals el públic aprèn molt més sobre la sexualitat femenina, les vistes al ginecòleg o altres temes més denunciables com la mutilació genital en determinats països del món. Les actrius Rosa Catalán, Maria Mas i Nydia Crespo donen vida als diferents personatges de l’obra que no deixaran indiferent a ningú.

Acte seguit, a les 21.45 hores començarà el concert de Sílvia Tomás Trio (fotografia). La cantant vindrà acompanyada de Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra espanyola per presentar el seu darrer treball, “Següent pas”, un conjunt de cançons que lluiten contra la indiferència, l’apatia i la foscor dels nostres temps. 

Al llarg de la Primavera Fem Fest hi haurà servei de bar, amb pinxos vegetarians i cervesa artesana, a càrrec de la pròpia entitat organitzadora. Les activitats acabaran amb la sessió de la PD Magenta.

Horari: 20.30 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/05/2018 de 20:30 a 20:30
  • Lloc Sala Salut Pastor de la Patronal
  • Organitza Col·lectiu feminista Gallines de la Serra i Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal