Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Instal·lació “Sabates vermelles” i lectura del manifest dia internacional per la eliminació de la violència contra les dones


 L’ajuntament organitza un acte col·lectiu de denúncia de la violència masclista en el que els i les joves prenen la iniciativa. Es tracta de una acció d’art col·lectiu que s’ha dut a terme en diversos països i ciutats: SABATES VERMELLES és una instal·lació d'art públic impulsada per l’artista Elina Chauvet, una reflexió contemporània que conceptualitza la violència cap a les dones i posa de manifest la xacra social que esdevé. La instal·lació en si, és la de col·locar moltes sabates vermelles pintades per l’alumnat de dels INS Sant Quirze i Salas i Xandri,  en un espai comú en el que la sabata esdevé un objecte testimonial de les dones que pateixen violència masclista.

Un cop col·locades les sabates vermelles es farà també la lectura del manifest del 25N dia internacional per la eliminació de la violència contra les dones per part d’alumnes dels dos centres.
Volem convidar a tota la població en aquest acte de denúncia en que es pot participar aportant també una sabata que es podrà pintar in situ i/o deixar missatges per l’erradicació de la violència envers les dones. 
Horari: a les 12:00h Dirigida a: A tota la població Col·laboració: INS Sant Quirze i INS Salas i Xandri

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/11/2018 de 12:00 a 12:00
  • Lloc Ajuntament
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal