Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre: l'Avar de Molière


Teatre: l'Avar de Molière

Harpagon estima els seus diners per sobre de totes les coses, i practica el despotisme amb tothom (fills, criats..).  Ha decidit posar fi a la seva etapa com a vidu i vol tornar a casar-se amb una noia jove. Aquest fet desencadenarà tota una sèrie d'esdeveniments.
 
Molière va escriure aquesta comèdia en un moment en que els personatges de la comèdia dell arte evolucionaven cap a un text guionat. A més va reflectir en les seves obres un esperit crític que li va portar nombroses enemistats;  vicis de la societat com una tradició masclista i patriarcal que impedia a les noies triar marit. En aquesta obra apareixen altres aspectes que reben la sorna de l'autor i que deixem en mans dels espectador esbrinar-les.
 
Molière és el autor més representat a França i un dels clàssics del teatre universal, la seva obra continua tant vigent avui en dia com quan es va estrenar fa 350 anys. La seva pretensió va ser “fer riure a la gent honrada” només que veiem un lleu somriu en els vostres llavis donaren per ben feta la feina.

Donatiu: 8€

Aconseguiu la vostra entrada a: https://www.tictactiquet.com/entrades/lavar

L’activitat s’emmarca en els actes del Mes de la Solidaritat, que engloben exposicions, cinema, teatre i altres propostes. Podeu conèixer la programació en aquest enllaç.

Horari: 21 hores Dirigida a: Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/11/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc La Patronal - Sala Josep Brossa
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal