Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnestoltes 2019


El proper dissabte 2 de març, Sant Quirze del Vallès celebrarà el Carnestoltes 2019. Totes i tots els participants de la rua es concentraran a l’avinguda Països Catalans i a les 18 hores iniciaran el recorregut que els portarà per la plaça 14 d’abril, la rambla de Lluís Companys, l’avinguda Camí del Mas, la rotonda de la ronda d’Arraona, l’avinguda Camí del Mas, la rotonda de l’Estació i l’avinguda de Pau Casals.

Inscripcions
Encara resten obertes les inscripcions al Concurs de disfresses per les categories individuals (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 anys o més) i per als grups de dues a 14 persones. Les persones o col•lectius interessats en apuntar-vos, teniu temps fins al 22 de febrer i ho podeu fer al següent enllaç. Enguany, com a novetat, aquestes categories tenen la possibilitat d’apuntar-se el mateix dia de la rua, el dissabte 2 de març, de 16.30 a 17.30 hores, a la plaça 14 d’abril. Les inscripcions es tancaran mitja hora abans de l’inici de la rua o en arribar als 30 participants per categoria.

Fi de Festa
La rua finalitzarà a l’alçada de la plaça d’Anselm Clavé. Allà hi haurà un total de 9 parades de botifarres guarnides per les entitats participants per començar el final de festa. Mentre el  jurat format per un/a representant de cada Mesa de Participació Ciutadana delibera, els i les assistents podran ballar al ritme de l’orquestra de versions La Tropical. L’actuació s’aturarà per escoltar el discurs del Rei Carnestoltes i per lliurar els premis del Concurs de Disfresses. La Tropical acabarà amb ritme la celebració del Carnestoltes a Sant Quirze per donar la benvinguda a la trista quaresma.

Carnestoltes a Les Fonts
El barri de Les Fonts també celebrarà el dissabte 2 de març el Carnestoltes. La rua començarà a les 17.30 hores a la plaça de Manuel Mañas. Tant les persones com les comparses que vulguin participar al concurs de disfresses, es podran apuntar a la mateixa plaça de Manuel Mañas a partir de les 16.30 hores i fins que comenci el recorregut, que passarà pel carrer Roma, carrer Sant Agustí, passatge Lola Anglada, carrer Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer Església, passeig de la Riera i Pista Poliesportiva de Les Fonts. Allà es farà l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis i una botifarrada popular.

Horari: A partir de les 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/03/2019 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal