Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ezriuqtnas: la Palindrofesta


El dissabte 6 d'abril, Sant Quirze del Vallès acollirà "Ezriuqtnas, la palindrofesta". La ciutadania podrà gaudir d'aquesta original iniciativa oberta al públic organitzada pel Club Palindromista Internacional (CPI).

Mostra palindròmica
Acte central de la Trobada del Club Palindromista Internacional. Tindrà una duració de 90 minuts aproximadament, i comptarà amb un recital de nous palíndroms a càrrec tant de membres del CPI com de veïns i veïnes de Sant Quirze, a més de ponències breus i una presentació de nous llibres sobre palindromia. L’acte es desenvoluparà en català i castellà.
Hora: 12 h. Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Projecció: ¡Viva el palíndromo!
El film és un feliç recorregut per cinc països, amb desenes d’homes i dones per a les quals la bellesa de les paraules traspua a través de la simetria. Tomás Lipgot (director) ho narra en primera persona: parteix del trauma de ser un friqui antisocial, però quan connecta amb aquests personatges s’adona que no està sol. La pel•lícula va més enllà dels palíndroms i acaba sent una reivindicació emotiva i divertida sobre tot allò que el capitalisme i la societat de consum acostumen a menysprear: gent diversa que es dedica a activitats que no generen benefici, pura passió pel llenguatge i per cultivar un sentiment d’harmonia entre companys.
Hora: 18 h. Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Organitza: Club Palindromista Internacional i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Horari: 12 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 06/04/2019 de 12:00 a 12:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Club Palindromista Internacional i Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal