Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt d'orientació a l'estudiant "Informat per a decidir millor"


Punt d'orientació a l'estudiant "Informat per a decidir millor"

Dins de les activitats programades per la campanya “informa’t per a decidir millor” el servei de joventut reforça l’assessoria en temes de formació acadèmica i professional durant els mesos d’abril i maig.

El Canya Jove està dotat de diverses guies, materials, dossiers informatius, etc. sobre la continuació dels estudis un cop finalitzada l’etapa d’ESO: batxillerat i les seves modalitats, programes de formació inicial, cicles formatius de grau mig i superior, ensenyaments artístics, ensenyaments d’esports, accés a la universitat, estudis de grau universitari, programes de mobilitat, beques i ajuts,etc.

L’assessoria s’adreça especialment a joves (i a les seves famílies) que finalitzen l’ESO, que estan preparant proves d’accés o joves que han abandonat la seva formació però volen continuar estudiant.

Durant l’assessoria els informadors faciliten al jove eines i recursos que els poden orientar cap a un camí professional amb tota la informació necessària per a realitzar-lo. Aquestes es poden realitzar dins de l’horari d’apertura del servei de joventut però és preferible sol·licitar cita prèvia.

De l'1 d’abril al 13 d'abril

 

Informació i inscripcions a: 

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)

Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)

Mòbil: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

www.facebook.com/canyajove.santquirze

@canyajove

 

Horari: Dirigida a: Totohom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/04/2019 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal