Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira del Consum Responsable de Sant Quirze del Vallès


Fira del Consum Responsable de Sant Quirze del Vallès

Des de la Mesa de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitzem des de fa molts anys, amb una alta participació ciutadana, la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques, que enguany celebrarem el diumenge 19 de maig.

Com a complement a la Festa CJ i FE, aquest any estem organitzant la Fira del Consum Conscient de Sant Quirze del Vallès, (Economia Social i Solidària, Finances ètiques i Agroecologia) en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Teler Cooperatiu,  Producció i Consum Vallès i la cooperativa l’Estraperlo.

L’objectiu principal és mostrar a la ciutadania de Sant Quirze les alternatives de consum que ens ofereixen les associacions, cooperatives i productors locals i altres serveis que tenim avui al nostre abast i facilitar eines per fer un pas endavant cap el consum responsable, l’economia social i solidària, i la agroecologia de proximitat.
La fira serà una mostra de les entitats cooperatives i productors, compartint temps i espai amb la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques, incloent parades de degustació de productes de comerç just, cerveses artesanes de proximitat i vermut.

Podeu consultar el programa complet de la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques al següent enllaç.

Horari: D'11 a 14 h Dirigida a: Tota la ciutadania Col·laboració: Diputació de Barcelona, La COORDI

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/05/2019 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Mesa de Solidaritat de Sant Quirze del Vallès, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Teler Cooperatiu, Producció i Consum Vallès i la cooperativa l’Estraperlo.
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal