Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició "Artistes a les escoles"


Exposició "Artistes a les escoles"

La inauguració de l’exposició de la 5a edició del projecte educatiu “Artistes a les escoles”, tindrà lloc el 9 de maig, a les 17 hores, al Celler de Can Barra.

L’exposició coordinada per la Doctora en Història de l’Art, Mila Torres, recull els treballs que l’alumnat dels centres educatius ha creat a partir de l’estudi de l’obra d’un o una artista local. Romandrà oberta del 9 al 29 de maig.

Els centres educatius participants són les escoles Lola Anglada, Purificació Salas Xandri, Taula Rodona, El Turonet, Pilarín Bayés, Onze de Setembre, l’Escola Bressol El Picarol Blau, l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera, l’Institut Sant Quirze i l’Institut Salas i Xandri.

Artistes participants: Victoria Rodrigo, Assumpció Espada, Miquel V. Seuba, Samuel Moraño, Lidia Larrosa, Jordi Calvis, Carme Miquel, Maria Romaní, Assutzena Cruz i Manuela Mateos.

 

Horari: De visites: a partir de les 9 fins a les 20 h Dirigida a: Ciutadania Col·laboració: Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 09/05/2019 de 17:00 a 17:00
  • Lloc Celler de la Masia de Can Barra
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal