Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Obres de l'alumnat de l'Espai d'Arts Escèniques


El proper dissabte 1 de juny, l'Espai d'Arts Escèniques estrena quatre obres protagonitzades per l'alumnat de la seva escola de teatre. Es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

A partir de les 11 hores:

Dalt de l’arbre
Grup T1 dels dilluns de l'Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze.

Cada vegada es destrueixen més boscos per construir edificis. Sense l’oxigen dels arbres la contaminació ens està envaint. La Meri i la Júlia, dues germanes valentes i decidides pujaran dalt d’un arbre per protestar per aquesta situació. Intententaran fer-nos consciència que sense els boscos la Terra es morirà.

La guerra, quin joc de disbarats
Grup T1 dels dijous de l'Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze.

Aquesta obra és una sàtira contra la guerra i pot ajudar-nos a reflexionar sobre la inutilitat i la gran bestiesa que representa aquesta, perquè per matar una persona mai no tindràs justificació i només els ximples poden trobar un motiu per fer la guerra. Tot plegat és un gran disbarat i fins els més petits ho saben.

A partir de les 18 hores:

El col·leccionista de crims
Grup T2 dels dimecres. És una obra de Paco Telèfon adaptada per Sergi Amat.

"De petit col·leccionava cromos i botons, més tard em vaig aficionar a reunir llaunes buides de cervesa i sobrets de sucre de totes les cafeteries on prenia cafè. Més tard van ser segells i monedes, fins que vaig comprendre que col·leccionar segells era un pèrdua avorridíssima de temps. Aleshores vaig prendre la decisió que la meva col·lecció d'assassinats seria tan original com cap altra".


L'efecte Papallona
Grup Teatre Jove. Tornen després de l'exitosa estrena i del pas per Pessics.

La vida està plena de moments per morir, al cap i a la fi la mort és inevitable; però les circumstàncies i els petits actes de cada persona poden fer que arribi més tard. L'efecte papallona, una petita variació en la voluntat d'un home, pot produir un gran canvi. Aquesta obra ens mostra com les persones som capaces d'evitar la nostra pròpia mort i la de molts altres només amb una petita modificació del nostre comportament.

Els espectacles funcionaran amb taquilla inversa. Podeu reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Horari: 11h i 18h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/06/2019 de 11:00 a 11:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal