Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Foguera de Sant Joan


La nit del 23 de juny, la nit de Sant Joan, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó, que vindrà acompanyada dels Diables de Sant Quirze. Llavors s'encendrà l’espectacular foguera. El públic que vulgui podrà portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant la foguera.

Taller per elaborar la foguera
Els nens i les nenes que ho desitgin podran assistir el mateix diumenge 23 de juny a partir de les 11 hores a un taller per aprendre a elaborar la foguera. Acompanyats de monitors i monitores del GIHSQ, aniran a buscar fustes pels comerços del poble per tal de construir l’estructura que es cremarà a la nit.

La iniciativa està organitzada pel GIHSQ i l’Ajuntament de Sant Quirze, amb la col·laboració de Diables Sant Quirze i els Amics de la Flama del Canigó.

Horari: 23 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Amics Flama del Canigó i Diables Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/06/2019 de 23:00 a 23:00
  • Lloc rambla de Lluís Companys
  • Organitza Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i Ajuntament
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal