Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya donació de sang


Es realitzarà una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de sang i Teixits de Catalunya.

Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se a la Unitat Mòbil de davant del CAP Sant Quirze, el proper divendres 5 de juliol, de les 17:00 a 21:00 h.

La donació de sang és un gest de civisme, de col·laboració amb la societat. Segons explica el web especialitzat en aquesta temàtica de la Generalitat de Catalunya www.donarsang.gencat.cat, cada tres segons algú necessita sang a Catalunya. En aquest mateix web es pot veure quina és la reserva de sang que hi ha actualment per grups sanguinis i també quina és la reserva a nivell general a Catalunya. També hi podeu trobar informació relacionada amb perquè donar sang, si en podem donar, on es pot donar, i fins i tot hi ha habilitada una àrea privada del donant, on s'hi pot accedir mitjançant el nou carnet i el codi, on es pot consultar la informació sobre les darreres donacions realitzades.

Horari: De 17:00 a 21:00 hores Dirigida a: Majors de 18 anys Col·laboració: Ajuntament de St. Quirze del Vallès i Generalitat de Catalunya (Departament de Salut)

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/07/2019 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Unitat mòbil davant del CAP St. Quirze
  • Organitza Banc de Sang i Teixits
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal