Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Les Fonts 2019


Festa Major de Les Fonts 2019

Del 3 al 6 d’octubre tindrà lloc la Festa Major de Les Fonts, que comptarà amb tot un seguit d’activitats per a tots els públics La Festa començarà amb la tradicional recepció ciutadana, que tindrà lloc el dijous dia 3 a les 20 hores al Centre Cívic Torre Julià, després de la inauguració de l’exposició de l’artista del barri Isabel Miguel Valverde.

Activitats per tota la família
El divendres 4 d’octubre arrencarà amb una xocolatada popular al costat de l’Escola Pilarín Bayés per agafar forces per la masterclass de zumba i el correfoc dels Diables de Sant Quirze. Ja dissabte al matí, els Fontins ens oferiran un concurs de dibuix i jocs d’arreu del món. A la tarda, Jaume Ibars posarà ritme des de la plaça Nova i el Club de Patinatge oferirà una exhibició a la pista poliesportiva abans de donar pas a les havaneres de La Corranda. Diumenge dia 6, la cercavila de Gegants, el taller de manualitats Baby shark de Les Fonts Solidària i la gimcana infantil del Club Atlètic Sant Joan faran gaudir al públic familiar.

Activitats per al jovent
Enguany, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha apostat per propostes adreçades als i les joves del barri. Divendres tindrà lloc una nit jove amb els concerts de QuadraStorm, The Fox 196 i els DJs Bass&Low. Dissabte tindrà lloc una matinal esportiva i diumenge una tarda de jocs de taula.
No faltaran a la Festa Major la inauguració d’una nova font (Bellavista), la demostració gastronòmica de paelles, l’exhibició de balls de saló i l’espectacular castell de focs.

Consulteu el programa complet de la Festa Major de les Fonts 2019.
 

Horari: Diversos horaris Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 03/10/2019 de 20:00 a 20:00
  • Lloc Diversos espais
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i entitats de Les Fonts
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal