Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia de la Salut


El 10 de novembre, Sant Quirze celebrarà el Dia de la Salut, una proposta organitzada per promoure la salut de les persones, fomentant els hàbits de vida saludables. La programació es desenvoluparà durant tot el matí, al Parc de les Morisques. Ajuntament, entitats i comerços oferirian activitats relacionades amb el foment de la salut.

La matinal comptarà amb ponències impartides per professionals de l'àmbit sanitari."Com puc prevenir l'osteoporosi i les fractures", "Per què m'engreixo?", "Què puc fer davant l'estrès i l'ansietat?" i "Els nostres fills i les drogues: què cal fer?" són els títols de les conferències proposades.

El parc acollirà activiats lúdiques i formatives per a tots els públics. Així es podrà assistir a una xerrada sobre els canvis vitals de les dones, en quant al cicle menstrual i reproductiu, per entendre i millorar el control sobre el propi cos i les emocions. També, entre altres, es podrà participar en un taller de primers auxilis, donar sang o passejar per la fira de comerços i entitats relacionats amb la salut. Els establiments participants són Dental Soto, Farmàcia SQ, Panakos, Farmàcia Cladellas, Farmàcia Oliveras, Satya Ioga, Enjoy Nordic Walking i Fisiomed.

Podeu consultar la programació del Dia de la Salut aqui.

En cas de pluja, està previst que les xerrades es facin a la Sala Josep Brossa de la Patronal i la fira de comerços i entitats  es traslladi a la Pista annexe del Poliesportiu.

Sorteig #SQVFemSalut a Instagram
En el marc de la primera edició del Dia de la Salut, l'Ajuntament organitza a Instagram, amb el patrocini del comerç local, el sorteig d'un lot de productes i serveis saludables valorat en 500 euros.
Per participar-hi només cal publicar a Instagram una foto saludable amb l'etiqueta #SQVFemSalut: passejant pels camins, parcs i boscos de Sant Quirze, corrent, practicant qualsevol esport, al gimnàs, anant en bici, la imatge d'un menjar saludable, d'un paisatge saludable, etc. (una foto per perfil i que no sigui privat, perquè tinguem accés a les imatges).
El termini per compartir fotos finalitza el mateix dia de celebració de la Festa de la Salut, el 10 de novembre, a les 12 del migdia. El sorteig es farà tot seguit i a les 13.00 s'anunciarà la persona guanyadora al Parc de les Morisques, on tindrà lloc la matinal festiva i el lliurament del lot.
Consulteu

les bases i la informació del lot i comerços patrocinadors.


 

 

 

 

Horari: De 9.00 a 14.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 10/11/2019 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal