Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project


Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project presenten "La Tendresse",  un “hommage aux belles chansons”, és a dir, un homenatge a cançons clàssiques franceses realitzat per catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, al descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Dissabte 7 de març/ 18.30h/ Sala Josep Brossa de la Patronal

Entrada: 5€
Entrada persones menors de 18 anys, pensionistes i en situació d’atur: 2€

Aquest espectacle s’emmarca en l’acte de lliurament del Premi Dona de Sant Quirze

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat

Horari: 18.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 07/03/2020 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal