Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència Música - Aula d'extensió universitària


Conferència-Música . Petita Història del Jazz ( I ).Dirigida per Frederic Sesé, Llicenciat en Història de l´Art.Títol professional de Flauta travessera (CSMM de Barcelona)
Ha portat l’assignatura de música a l’ESO en diversos centres i ha impartit cursos de didàctica musical per als ICE de la UB i de la UAB .Co-autor de “LA MUSICA I LA SEVA EVOLUCIÓ” i “HISTÒRIA DEL POP-ROCK” (Ed. Graó). Crític musical a la premsa diària i a revistes i webs musicals.

 

"El Jazz és el resultat de la mescla de races que es dóna als Estats Units   a  partir de l’esclavitud dels negres portats de l’Àfrica.
Aquesta mescla, cuinada a foc molt lent durant més de tres segles, portarà a una idea diferent del que és fer música.
El Jazz busca més llibertat i expressivitat, i aporta una accentuació rítmica i unes idees melòdiques mai  vistes abans , ni a la música clàssica , ni a la tradicional.
En aquesta primera sessió, començarem pels inicis del Jazz: les “worksongs” als camps de cotó del sud, els “espirituals negres” , el Blues a la taverna, el Dixieland al carrer… "

Per a més informació envieu un correu electrònic a aquesta adreça: mateu.triquell@gmail.com

Horari: 18 hores Dirigida a: Socis de l'entitat -Per poder-vos fer socis cal enviar un correu electrònica a mateu.triquell@gmail.com Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 04/03/2020 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Josep Brossa
  • Organitza Aula d'Extensió Universitària
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal