Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

POSPOSAT: Un Dia de Festa!


L'activitat "Un Dia de Festa!" prevista per al proper diumenge 15 de març a la Sala Josep Brossa de la Patronal ha quedat posposada a conseqüència de les mesures de prevenció adoptades per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès davant la situació generada pel nou coronavirus SARS-CoV-2. En aquest mateix web s'anunciarà la nova data de de l'activitat. Disculpeu les molèsties.
 

El proper diumenge 15 de març arriba a Sant Quirze "Un Dia de Festa", la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. Tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 17.30 hores. Es tracta d'una proposta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants. La banda Xip Xap rebrà el públic amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veuran després. Un cop a dins la sala de cinema, infants i famílies tindran l'ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

Les pel·lícules que es projectaran són:
La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)
Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i Lukasz Kacprowicz (Polònia, 2018)
La tardor al regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)
Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)

L'assistència a "Un Dia de Festa" és gratuïta però l'aforament limitat.

La iniciativa és un projecte de Pack Màgic, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "La Caixa". En aquesta 4a edició, 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles. Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.

Horari: 17.30 h Dirigida a: Públic familiar Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/03/2020 de 17:30 a 17:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal