Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

POSPOSAT: Concert Jokermen


POSPOSAT: Concert Jokermen

El concert de Jokermen previst per al proper divendres 13 de març al Celler de Can Barra es posposa a conseqüència de les mesures de prevenció adoptades per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès davant la situació generada pel nou coronavirus SARS-CoV-2. En aquest mateix web s'anunciarà la nova data per al concert. Disculpeu les molèsties.

Els Amics de la Música organitzen el proper divendres 13 de març, a les 22 hores, al Celler de Can Barra, un concert de la banda Jokermen. Es tracta d'una banda que s'allunya de la còpia per interpretar amb personalitat pròpia les mítiques cançons de Bob Dylan, reconeguda icona de la contracultura dels 60's, Premi Nobel de Literatura, poeta, escriptor, pintor i, sobre totes les coses, músic. Bob Dylan és el creador d'algunes de les millors cançons de la música contemporània. La seva genialitat permet la interpretació i relectura del seu fantàstic cançoner des de diverses vessants: rock, blues, country i rythm&blues, però també permet afegir nous sons més moderns, totalment elèctrics i poderosos.

 
Les entrades tenen un preu de 10€ i de 8€ per als socis/es de l'entitat i per a les persones menors de 18 anys.  L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Horari: 22 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 13/03/2020 de 22:00 a 22:00
  • Lloc Celler de Can Barra
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal