Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller: Aliments eròtics (ajornat)


Al voltant dels aliments i ell desig sexual existeixen multitud de creences, però realment hi ha aliments afrodisíacs?
 
Des d’un punt de vista de la ciència és complicat trobar articles científics que tractin de la possible existència d’estimulants sexuals als aliments, en canvi si que trobem literatura científica sobre plantes o nutrients  que ens poden ajudar en certes disfuncions sexuals més o menys freqüents. Però no per augmentar el desig o el rendiment sexual.
 
Manuel Vázquez Montalban deia:  
 
“No es tracta de buscar tres peus al gat d’una suposada cuina afrodisíaca si no de concebre el menjar com una situació afrodisíaca en sí mateixa. Sobre tot si la química dels aliments es correspon amb la dels comensals”
 
Potser es tracta de convertir o prolongar l’acte de menjar en un acte d’amor. La gastronomia es pot convertir en un bon aliat si se sap rodejar d’ingredients com el misteri i la distinció, i suggerents insinuacions.
 
Us proposem un taller preparat amb molt d’amor per a què cuidis la teva salut, i gaudeixis a la cuina. Cuidar-se és la base per poder portar una vida plena a tots nivells, inclosa la sexualitat.
 
Taller que forma part dels actes de commemoració amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
 
Serà impartit per Anna Gispert (nutricionista) i Lara Sanchez (cuinera).

Per assistir al taller cal fer la inscripció enviant un correu a l'adreça electrònica: serveisalut@santquirzevalles.cat per tot el dimecres dia 11 de març abans de les 15 hores.

Places limitades.

Horari: De 18:30 a 20:30h Dirigida a: Dones Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 12/03/2020 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Tallers Masia Can Feliu
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal