Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CANVI D'UBICACIÓ: Landry el rumbero


El proper divendres 18 de setembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc un espectacle familiar a càrrec de Landry el rumbero. Inicialment, la realització d'aquest espectacle estava prevista al pati de la Biblioteca Municipal. Davant la previsió de pluja, l'esdeveniment tindrà lloc a la mateixa hora a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides. Podeu consultar tots els actes programats i fer-ne la reserva de localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Landry el rumbero ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que conviden a participar el públic i es converteix en un espai d'intercanvi que repassa els trets característics d’aquest gènere musical. Landry ha publicat tres treballs discogràfics. El més nou, “Ets especial”, l'aposta més personal de l’artista, que en un format de banda de Rumba Catalana arriba a tot el públic familiar gràcies a un seguit de cançons amb un missatge propi que farà ballar a tots i totes per igual.

Prevenció de la Covid-19:

· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
· L'ús de la mascareta serà obligatori.
· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
· Es recomana portar l'entrada al mòbil.

La realització de l'espectacle es durà a terme si les condicions sanitàries ho permeten.

Horari: 18.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/09/2020 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Pati de la Biblioteca
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal