Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Els fusells de la senyora Carrar


La Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà el proper dissabte 3 d'octubre, a les 20 hores, la representació de l'obra "Els fusells de la senyora Carrar".

“Els fusells de la senyora Carrar”, de Bertolt Brecht, és una obra ambientada a la Guerra Civil espanyola. Concretament, la història ens situa a la Desbandá, un dels episodis més cruels del conflicte bèl•lic que va tenir lloc a Andalusia i on van morir milers d’innocents degut al bombardeig indiscriminat del bàndol franquista sobre la població civil. Però Brecht també parla en aquest text del concepte de neutralitat política, un tema de rabiosa actualitat que l’exdiputat al Parlament de Catalunya David Fernàndez ha adaptat per a l’ocasió en el pròleg i epíleg de l’obra.

Amb música en directe a càrrec de Carles Belda i Anna Farriol, i amb cares conegudes del teatre català com Santi Ricart i Òscar Castellví, la companyia alGalliner de Sabadell, sota la direcció d’Albert González, va estrenar aquest muntatge l’any passat i ara esperen portar-lo a diverses poblacions d’arreu del país.

Prevenció de la Covid-19:


· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
· L'ús de la mascareta serà obligatori.
· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
· Es recomana portar l'entrada al mòbil.

La realització de l'espectacle es durà a terme si les condicions sanitàries ho permeten.

Entrades exhaurides. Reserva d'entrades d'altres espectacles del cicle cultural.

Horari: 20 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 03/10/2020 de 20:00 a 20:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal