Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESPECTACLE FAMILIAR: Jaume Ibars i els Trastos Band


ESPECTACLE FAMILIAR: Jaume Ibars i els Trastos Band

El pati de la Biblioteca acollirà el proper divendres 9 d'octubre, a les 18 hores, l'espectacle familiar "Jaume Ibars i els Trastos Band". Podreu reservar gratuïtament les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat a partir del divendres 4 de setembre.

Aquest espectacle musical 100% pretén enganxar petits i grans des del primer moment. S’intercalen cançons amb danses per tal que l’espectacle no perdi dinamisme. La participació del públic i la interacció amb ell és el pilar fonamental d’aquesta proposta artística. La majoria dels temes interpretats pels Trastos Band són de collita pròpia i d’altres trets de la cultura musical popular. La banda “Trastos Band” aconsegueix molta energia en directe i un gran ventall de ritmes i estils que van de la Rumba catalana, passant pel folk, l’ska, una mica de reggae, swing i fins i tot rock and roll.

Prevenció de la Covid-19:

· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
· L'ús de la mascareta serà obligatori.
· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
· Es recomana portar l'entrada al mòbil.

La realització de l'espectacle es durà a terme si les condicions sanitàries ho permeten.

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 09/10/2020 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Pati de la Biblioteca
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal