Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Mabel Flores (ON LINE)


CONCERT: Mabel Flores (ON LINE)

Aquest divendres 30 d'octubre, a les 20.30 hores, tindrà lloc un concert de la cantautora Mabel Flores des de la Sala Josep Brossa de la Patronal. Amb les noves restriccions aprovades per contenir la pandèmia de Covid-19, malauradament el concert no podrà comptar amb presència de públic. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha decidit no suspendre l'activitat cultural i oferir-la en línia i oberta a tota la ciutadania a través de l'enllaç www.santquirzevalles.cat/directe. Mabel Flores oferirà el seu directe amb públic tal i com estava previst quan la situació epidemiològica ho permeti.

L'actuació forna part del (Re)Vivm la Cultura a SQV, que enguany ha substituït la Festa Major, suspesa per motius de seguretat a causa de la pandèmia. Les propostes que han format part d'aquesta iniciativa principalment han estat protagonitzades per artistes de Sant Quirze del Vallès i de la comarca. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès manté així el seu compromís amb un sector molt castigat per la pandèmia sanitària com és la cultura tot potenciant la de proximitat.

Mabel Flores
Després de la gran acollida del seu darrer àlbum “Entre mujeres” (2018, Autoeditat), la terrassenca Mabel Flores és un dels noms que s’ha guanyat un lloc al panorama de la cançó d’autora actual. La seva música és una confluència de diferents gèneres musicals que transiten entre la música mediterrània, el pop i els ritmes llatins, sumats a unes lletres fresques, crítiques i honestes, que atrapen pel seu enfocament senzill i directe.  Al març de 2020 publica l’avançament del seu proper disc amb el single “Vamos a volar” (Kasba Music), amb el que porta un nou directe més explosiu i elèctric. Actualment treballa en el que serà el seu proper disc, que portarà per títol “Meraki” (terme grec que fa referència a fer les coses amb l'ànima i el cor) i es publicarà al gener de 2021.

 

Horari: 20.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 30/10/2020 de 20:30 a 20:30
  • Lloc www.santquirzevalles.cat/directe
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal