Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC DEL MES: Marwa, petita i valenta (Tiny souls)


DOC DEL MES: Marwa, petita i valenta (Tiny souls)

La sala d'actes de la Biblioteca acollirà el proper dijous 8 d'octubre, a les 19 hores, la projecció d'una nova sessió del cicle "Documental del mes". Podreu reservar gratuïtament les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat a partir del divendres 4 de setembre.

MARWA. PETITA I VALENTA. Dina Naser. França, Jordània, Liban, Qatar, 2019. 85 minuts. V.O. en àrab, subtitulada en català.

Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l’adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

La Marwa s’ha adaptat a la vida al camp, té amics amb qui jugar i va a l’escola. Però quan el seu germà gran és interrogat per les autoritats sobre la seva possible associació amb militants extremistes, es topa amb una nova realitat completament desconeguda per ella. Les dures condicions al camp mai han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí, i aquest fet ha esdevingut un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança.

En els últims anys, la guerra a Síria ha afectat milions de vides. Marwa. Petita i valenta (títol original, Tiny Souls) centra l’enfocament en els més petits, retratant les repercussions físiques i psicològiques després d’haver sigut testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han quedat fora de tota presa de decisions però hi tenen moltes coses a dir.

Prevenció de la Covid-19:

· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
· L'ús de la mascareta serà obligatori.
· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
· Es recomana portar l'entrada al mòbil.

La realització de la projecció es durà a terme si les condicions sanitàries ho permeten.

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 08/10/2020 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Sala d'actes de la Biblioteca
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal