Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada: Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital


Dins dels actes del 25N, es realitzarà una xerrada sobre "Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital". Per participar-hi només cal que es inscriviu des d'avui fins els 15 de novembre. Us detalles més informació a continuació: 

"Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital"

Les violències online, afectem cada dia a més dones i són presents en la nostra quotidianitat. Sabem identificar quines tipologies hi ha i quines conductes poden ser considerades delictives? Aquestes violències encaixen en les definicions legals de les violències masclistes? El Codi Penal recull tot el ventall de violències masclistes que succeeixen a Internet? Quins impactes tenen en les dones a nivell individual i col·lectiu? La resposta del sistema judicial és efectiva? Quan som professionals de les administracions, hem d'actuar? Quina responsabilitat tenen les empreses que gestionen les xarxes socials? Les dones agreujades saben com preservar la prova digital per evitar que els procediments legals es frustrin per manca de prova?

Data: serà en streaming el dimarts 17 de novembre de 19:00 a 20:30h

Ponents: Laia Serra i Donestech

Inscripcions: Per accedir a aquesta activitat cal inscriure's a través del següent link https://forms.gle/Cf7RSFWWgWfAtUsw5, fins el 15 de novembre a les 22:00h. És facilitarà el link a cada persona inscrita, per accedir a la plataforma on es podrà participar de la xerrada.

 

 

Horari: 19:00 Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/11/2020 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Streaming
  • Organitza Drets civils i gènere
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal