Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament Reial


Abans de rebre a Ses Majestats Els Reis d'Orient, l’Ambaixadora Reial instal·larà el seu campament a la  Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores, i el 5 de gener, de 10 a 13 hores. Amb l’ampliació d’horari del campament s’espera poder rebre així a més famílies. Per poder lliurar les cartes a l’Ambaixadora i poder participar al bosc dels desitjos caldrà demanar cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat

Gestió de les cites prèvies
Per poder sol·licitar una cita prèvia per visitar el Campament Reial cal entrar al web http://citaprevia.santquirzevalles.cat. En primer lloc, cal fer clic a l'apartat "Sol·licitud de cita" i en el primer camp desplegable, "Oficina", cal marcar l'opció "Cita prèvia diferents serveis: Campament Reial". Al segon camp, anomenant "Servei" cal marcar en el desplegable "Ampliació Campament Reial". Llavors podreu accedir a les noves cites ofertades. Preguem demanar una única cita prèvia per nucli familiar o de convivència.
 
Prevenció davant la Covid-19
L'activitat complirà amb les mesures d'higiene i seguretat aprovades pel PROCICAT.  Per poder accedir al campament cal haver demanat cita prèvia, seguir les indicacions del personal municipal i dels i les patges de l'Ambaixadora, mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres amb persones d'altres grups de convivència, les persones majors de 6 anys obligatòriament hauran de portar mascareta i en accedir al recinte, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.
 
Horari: 10 a 13.30 i 16 a 20.30 h Dirigida a: Públic familiar Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/01/2021 de 10:30 a 10:30
  • Lloc Biblioteca Municipal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal