Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament Reial


L’Ambaixadora Reial  instal·larà el seu campament a la Biblioteca Marcel Ayats els dies 2, 3 i 4 de gener per tal que les nenes i els nens de Sant Quirze puguin lliurar-li en persona la carta de desitjos adreçada a Ses Majestats Els Reis d’Orient. A més a més, les famílies que s’hi acostin podran participar en el bosc dels desitjos i en un taller de fanalets per il•luminar l’arribada dels Reis durant la Cavalcada prevista per la tarda del 5 de gener. 

Horaris

El Campament Reial obrirà les seves portes el diumenge 2 de gener, de 10 a 13.30 hores, i de 16 a 20.30 hores. El dilluns 3 i el dimarts 4 de gener oferirà horari de tarda, de 16 a 20.30 hores.

Reserva d’entrades

Per tal d’evitar aglomeracions i llargues estones d’espera i fred, l’Ajuntament de Sant Quirze posarà a disposició de la ciutadania entrades gratuïtes a través del web http://entrades.santquirzevalles.cat. Cada nucli familiar o de convivència ha de reservar tan sols una única entrada per totes les persones membres del grup. Si reserveu entrada i finalment no podeu venir, preguem que l’anul•leu perquè altres famílies puguin accedir al Campament. En aquests moments les entrades estan exhauries. Si hi ha alguna família interessada en assistir al Campament Reial, preguem que envieu un correu a cultura@santquirzevalles.cat. El Servei de Cultura està gestionant una llista d’espera per assignar places vacants. La voluntat de l’Ajuntament és que cap família es quedi sense plaça per visitar el campament.


Hora Relaxada 
La primera sessió de cada tarda (sessió de les 16h) està pensada per aquelles famílies que necessitin una experiència més tranquil·la (infants amb necessitats especials, amb nadons molt petits o altres circumstàncies). El volum de la música serà més suau, hi haurà menys grups familiars simultanis i es reduiran els estímuls sensorials (llums, sons). L'experiència serà la mateixa però en un ambient més calmat. 
 
Mesures de prevenció davant la Covid-19

L'activitat complirà amb les mesures d'higiene i seguretat vigents. Per poder accedir al campament cal haver demanat cita prèvia, seguir les indicacions del personal municipal, mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres amb persones d'altres grups de convivència, portar mascareta (totes les persones majors de 6 anys) i en accedir al recinte, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. 

Horari: Diversos horaris Dirigida a: Públic familiar Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/01/2022 de 10:00 a 10:00
  • Lloc Biblioteca Marcel Ayats
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal