Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis a Les Fonts


Cavalcada de Reis a Les Fonts

El barri de Les Fonts recupera enguany la Cavalcada de Reis. Ses Majestats i el seu seguici sortiran des del carrer Santa Teresa  i passaran pel carrer Mossèn Josep Pons, c. Sant Carles, c. Caterina Albert, plaça Enric Torruella, c. de l’Església, c. dels Horts, c. Sant Quirze, c. Mossèn Perramon, passeig del Ferrocarril, c. Sant Rosa, c. Josep Mitats fins a arribar a la pista Poliesportiva. Allí, els Reis faran els parlaments adreçats als nens i les nenes del barri.

Per motius de seguretat, no es llençaran caramels per evitar el contacte entre grups bombolla durant la Cavalcada, no es durà a terme la xocolatada popular i Ses Majestats no recolliran les cartes dels nens i les nenes a la pista poliesportiva. 

Mesures per participar a la Cavalcada

L’Ajuntament demana a la ciutadania seguir les mesures decretades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per minimitzar el risc de contagi: evitar en la mesura del possible les aglomeracions, les persones majors de 6 anys han de portar posada la mascareta obligatòriament i és recomanable que els nens i les nenes a partir de 3 anys també les portin.

 
Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Entitats de Les Fonts

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/01/2022 de 18:05 a 18:05
  • Lloc Carrers de Les Fonts
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal