Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Quimi Portet


CONCERT: Quimi Portet
SI PLOU, HO FAREM AL PAVELLÓ
Quimi Portet
 
A mal viatge, mantes noves. I si plou -i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim des fa més d’un any-, ho farem al Pavelló. I precisament aquest “Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati)”, és el títol del nou doble àlbum en directe que Quimi Portet va publicar a finals de 2020: el primer disc en directe de la seva carrera i també la seva primera compilació de “grans èxits” (amb dos temes inèdits).

Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa capsa il•lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura. Un regal que ara pots tornar a gaudir en el seu hàbitat natural -l’escenari- i que testimonia la ingent aportació de Quimi Portet a la música en català del últims trenta anys.
 
Entrada general: 5€
Entrada reduïda (persones menors de 18 anys, en situació d’atur o jubilades): 2€
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès 
Entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat
 

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. 

Horari: 20.30 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 14/01/2022 de 20:30 a 20:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal