Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projeccio: AIMRA'A


  Aimra’a (“dona”, en sahraui), és un documental que ens mostra la realitat que es viu als campaments de refugiats de Tindouf (Argèlia), des del punt de vista de la dona.

Allà hi viuen milers de persones que van fugir, fa més de quaranta anys, de l’ocupació marroquina del Sàhara Occidental (excolònia espanyola a l’Àfrica), originant un dels conflictes més llargs i oblidats del món.

Des de finals dels anys 70, els campaments s’han organitzat com un matriarcat, on la dona compagina la lluita política per recuperar la seva terra, amb l’esforç per tirar endavant la família en un dels entorns més hostils del planeta.

Amb tots els seus dubtes i contradiccions, les dones d’Aimra’a trenquen amb alguns dels tòpics del món àrab, i utilitzen la seva veu per denunciar una de les situacions més injustes del nostre món. El seu testimoni esdevé un exemple de lluita, empoderament, dignitat, força i resistència.

Preu: 3 €, que es destinaran als projectes de la ONG Ateneu del Món

Entrades aquí.

 

Horari: 18 h a 20 h Dirigida a: Majors de 16 anys Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 06/03/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa (La Patronal)
  • Organitza Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal