Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller per a l'impuls d'un projecte ciutadà


Taller per a l'impuls d'un projecte ciutadà

 Des de l’Ajuntament estem iniciant un projecte per impulsar l’economia col·laborativa i comunitària al municipi i necessitem la participació de la ciutadania per a tirar-lo endavant. Per això, farem una sessió de treball en forma de hacketó amb l'objectiu de concretar un projecte d'economia col·laborativa que doni resposta a les necessitats de la població de Sant Quirze del Vallès.

Un hackató té per objectiu la resolució d’un o diversos reptes en un temps i espai limitat. A través de dinàmiques àgils i accelerades es procura un ambient creatiu i resolutiu per acabar amb un projecte/proposta aterrat i concret.

Per participar, inscriu-te fent clic aquí.
 
La idea del projecte sorgeix dels resultats de les sessions participatives que es van fer el 2020 sobre el “Living Lab d’economia circular”; on es va detectar que moltes de les idees, projectes i reptes es poden tirar endavant en el marc de l’economia col·laborativa i comunitària.
 
Aquesta iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “ININVALLÈS”, cofinançat per fons europeus (FEDER) i per la Diputació de Barcelona. 

Horari: 9.30 h fins les 13.30 h Dirigida a: Majors de 16 anys Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/03/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Celler de Can Barra
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal