Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC del MES: Curvy Crew


Curvy Crew
Direcció: Ida Joglar. Estats Units (2021) 90 min. VO en anglès, subtitulada en català.
 
La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. A totes, sempre se'ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d'un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d’humor.
 
La sessió presencial tindrà lloc el proper dijous 17 de març, a partir de les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Podeu reservar gratuïtament les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 

Aquest documental també es pot visualitzar en línia del 18 de març a l'1 d'abril omplint aquest formulari. Les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula. 

Horari: 19 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/03/2022 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal