Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Passada de Sant Antoni


Passada de Sant Antoni

Sant Quirze del Vallès omplirà els seus carrers de tradició el proper diumenge 20 de març, quan els carros de pagès tirats per cavalls prendran el protagonisme de la jornada. L’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament de Sant Quirze ja ultimen els detalls de la nova edició de la Passada de Sant Antoni al poble, que començarà amb l’esmorzar popular de pagès al recinte firal (8 hores).

Els carruatges començaran el seu passeig pels carrers del poble (11.30 hores) per acabar a l'avinguda de Pau Casals. Una bona oportunitat per gaudir d’espectaculars carros de transport de matèries diverses com troncs, fruites i verdures o animals de granja arrossegats per cavalls tal i com es feia antigament en poblacions de tradició agrícola, com és el cas de Sant Quirze.  

Recorregut: Recinte firal, c. Llaurador, c. Pladellorens, c. Pep Ventura, c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta , c. Barcelona,  plaça de Sant Jaume, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril,  rambla de Lluís Companys, c. Vallcorba, c. Sabadell i av. Pau Casals.

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Associació Amics del Cavall.

Patrocina: Alcampo

L’organització recorda als i les participants que els animals han d’estar en condicions aptes (físiques i higièniques) i degudament reglamentats i documentats durant la celebració de la festa de Sant antoni. L’organització es reserva el dret d’admissió.  

Horari: 11.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Alcampo

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/03/2022 de 11:30 a 11:30
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Amics del Cavall
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal