Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller "M'ajudes a entendre el meu mòbil?"


Les noves tecnologies són cada dia més necessàries en la nostra societat i per aquest motiu, des del Servei de Gent Gran i amb la col·laboració dels joves del programa Transitem de l'Escola d'Adults l'Olivera, hem organitzat un taller de dues sessions sobre coneixements bàsics dels mòbils per a persones empadronades a Sant Quirze del Vallès jubilades, o prejubilades a partir de 60 anys.
 
Objectius:
 
- Contribuir a la inclusió i l'alfabetització digital.
 
- Afavorir l'autonomia personal en la realització de les tasques de comunicació, oci i organització que es necessiten pel dia a dia.
 
Els participants portaran els seus propis mòbils per que sigui més fàcil aprendre cada concepte i aplicar-ho a la vida real.
 
Les sessions tindran lloc al Casal Serra de Galliners els següents dies:
 
Divendres 10 de març de 10:00 a 13:00 h
Sessió 1: Configuració i ajustaments del nostre smartphone (on estan les fotografies, aspectes visuals i de funcionament, fer gran les lletres, neteja d'arxius...)
 
Divendres 17 de març de 10:00 a 13:00 h

Sessió 2: APPs i comunicació (com descarregar, enviar correus, fer fotografies i editar-les, funcionament del whatsApp, Gmail...) 

Podeu fer la inscripció clicant aqui

Horari: 10:00h Dirigida a: Persones empadronades a Sant Quirze del Vallès, jubilades, pre-jubilades i pensionistes a partir de 60 anys. Col·laboració: Escola d'Adults l'Olivera

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 10/03/2023 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Casal Serra de Galliners
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal