Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació oficial de la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols


Presentació oficial de la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

L’acte estarà presidit per José Luis Sagredo, Regidor d'esports de Sant Quirze del Vallès, i Jordi Aguado, director de la cursa i president del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès.

Al finalitzar l’acte se servirà un refrigeri als assistents.

La cursa:

La Cursa Nocturna dels Mussols ja s’ha consolidat com un referent d’inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. El recorregut d’aquesta cursa nocturna transcorre integrament per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, per pistes de terra i corriols de muntanya que en la seva major part permeten als participants mantenir un elevat ritme de cursa.

El recorregut, de prop de 12 quilòmetres i 700 metres de desnivell acumulat, és el mateix l’any passat, i que acaba en un llarg descens que permet veure des del poble la llarga filera de llums frontals camí de la meta, en una visió espectacular i plàstica.

La tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols se celebrarà la tarda/vespre del dissabte dia 26 de març, amb la participació prevista de 500 corredors i corredores, entre els que comptem el centenar de participants a les curses infantils de la tarda. Destacar que hores d’ara, un mes i mig abans de la cursa, ja s’han superat les 250 inscripcions.

Per la nocturna d’aquest any es compta amb la participació dels guanyadors de les dues edicions precedents, en categoria masculina: Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) vencedor al 2009 i Carles López (Vertic Runners) vencedor al 2010, a més de les fèmines: Anna Cos (C.N. Terrassa) guanyadora al 2009, i de Mónica Ardid (U.A.Terrassa), Campiona d’Espanya, guanyadora al 2010 de la Nocturna dels Mussols, i sens dubte una de les millors corredores del món de l’especialitat. Altres noms de referència que han confirmat la seva participació son Teresa Forn o Raúl Angulo entre altres que estan pendents de confirmació.

Altres novetats seran presentades pel director de cursa en el moment de la presentació el proper dijous 17 de febrer.

Pàgina web de la cursa:  www.cursadelsmussols.cat
 

Horari: 20h Dirigida a: Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/02/2011 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Centre Cívic Can Feliu de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal