Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre R.I.P!! Un Funeral Musical


R.I.P !! Un Funeral Musical narra el moment en que Casimir Terol, un noi amb poques habilitats socials, aparentment poc intel•ligent i gens atractiu rep, com a únic benefactor, l’herència de la seva difunta mare.

Tota la família és convocada per a lectura del testament, i en saber la notícia tots comencen a manipular al noi, que sembla que no sap de què va la cosa. Una colla d’egòlatres, un objectiu en comú. Una adopció desconeguda entre els presents i l’aparició d’un germà bastard, una mica psicòpata, acabarà d’embolicar la troca.

La cobdícia és serveix calenta en aquesta obra de teatre musical, on la corrupció i els pocs escrúpols seran algunes de les eines que utilitzaran els personatges, per rebre la seva part del pastís. Si ho aconseguiran no està tan clar.

Aquest espectacle serà sens dubte na prova irrefutable d’algunes de les pitjors misèries humanes. En sortir de l’espectacle, alguns no podran evitar creure allò de “l’avarícia trenca el sac” o “la cobdícia humana no té límits”, i fins i tot allò de “tant va anar el càntir a la font, que el càntir es va trencar”; però sobretot allò de. “ les aparences enganyen”.

Aquells que han pogut apropar-se a R.I.P!! han dit que es tracta d’una obra fresca, àgil i amb grans moments musicals, però sobretot, molt divertida.

Preu: 6 € , jubilats: 3 €
 

Horari: 18 h Dirigida a: A persones Adultes Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/03/2011 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala històrica
  • Organitza Cercle de Cultura
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal