Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats Música Cultura

Concert del Cor de Cambra Vocal Leo

Actuació del Cor de Cambra Vocal Leo de l’Habana a Sant Quirze del Vallès organitzat per la Societat Coral Il·lustració Artística a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Concert del Cor de Cambra Vocal Leo

El Cor de Cambra Vocal Leo de l’Habana actuarà a Sant Quirze avui dimecres 6 de setembre. Aquest cor, que enguany ha complert 30 anys, ja va visitar el municipi l’any 2009, amb un gran èxit. Ara, la Societat Coral Il·lustració Artística ha pogut organitzar aquest esdeveniment, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El concert tindrà lloc a la sala Josep Brossa a les 20 hores. A més, l’objectiu és totalment solidari, doncs es recolliran medicaments d’ús general i material de farmaciola.

La Vocal Leo és una de les més destacades agrupacions cubanes de música coral. El seu nom recorda un dels més importants compositors cubans: Leo Brouwer, a qui van voler homenatjar Jorge Luis Pacheco Borrego, director artístic, i Corina Campos, directora general i musical, quan l’any 1993 van fundar aquest cor de càmera.

Els cantants cubans tenen un domini magistral dels registres; són tan capaços d’integrar- se en el conjunt del cor, com d’omplir la sala amb la seva veu afinada quan han de fer de solistes. Amb el seus moviments a l’escenari i les seves coreografies, els cubans es fiquen, literalment, el públic a la butxaca. El seu repertori inclou estils tan diversos com: barroc, llatí-americà, concert cubà, popular cubà i espiritual negre. Han cantat a molts països i també hi han guanyat premis, allà on canten deixen un record de respecte i d’admiració. Van guanyar un premi a Cantonigrós on la peça obligada era “La sardana de l’abril” de Lluís Millet en català. A Marktoberdorf van guanyar el premi cantant en alemany.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 06/09/2023 de 20:00 a 21:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Societat Coral Il·lustració Artística
  • Preu Gratuït
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal