Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments Espectacles Cultura

Foguera de Sant Joan

El GIHSQ novament la tradicional Foguera de Sant Joan a l'aparcament de terra de la Masia Mas Duran.


Foguera de Sant Joan

La nit del 23 de juny, la nit de Sant Joan, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran, a la rambla de Lluís Companys. La iniciativa començarà a les 23 h amb l'arribada de la Flama del Canigó acompanyada dels Diables de Sant Quirze i llavors s'encendrà l’espectacular foguera amb la col·laboració del públic. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant l‘activitat. L’acte està organitzat pel GIHSQ i l’Ajuntament, amb la col·laboració dels Amics de la Flama del Canigó i Diables Sant Quirze.

Taller per aprendre a elaborar la foguera

El dissabte, a les 11 del matí, els nenes i les nenes interessades en aprendre a elaborar una foguera poden participar al taller que organitza el GIHSQ al mateix aparcament de terra de la Masia Mas Duran, a la rambla de Lluís Companys. Entre totes i tots els participants elaboraran l'estructura que cremarà la nit de Sant Joan.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data de 23/06/2024 a les 23:00 a 24/06/2024 a la 01:00
  • Lloc Rambla de Lluís Companys
  • Organitza GIHSQ i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració dels Amics de la Flama del Canigó i Diables Sant Quirze
  • Preu Gratuït
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal