Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments Cultura

Passada de Sant Antoni 2024

Nova edició de la Passada de Sant Antoni Abat a Sant Quirze del Vallès


Passada de Sant Antoni 2024

Sant Quirze del Vallès omplirà els seus carrers de tradició el proper diumenge 17 de març, quan els carros de pagès tirats per cavalls prendran el protagonisme de la jornada. L’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament de Sant Quirze ja ultimen els detalls de la nova edició de la Passada de Sant Antoni al poble, que començarà amb l’esmorzar popular de pagès al recinte firal (8 hores). En finalitzar, començaran el seu passeig pels carrers del poble (11.30 hores). Una bona oportunitat per gaudir d’espectaculars carros de transport de matèries diverses com troncs, fruites i verdures o animals de granja arrossegats per cavalls tal i com es feia antigament en poblacions de tradició agrícola, com és el cas de Sant Quirze del Vallès.

Recorregut: Recinte firal, c. Llaurador, c. Pladellorens, c. Pep Ventura, c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta , c. Barcelona,  plaça de Sant Jaume, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril,  avinguda Països Catalans, rambla de Lluís Companys, c. Vallcorba, c. Sabadell i av. Pau Casals.

 

*Els i les participants a la Passada realitzaran tres tombs al tram entre rambla de Lluís Companys i avinguda Països Catalans.

 

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/03/2024 de 08:00 a 13:00
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Amics del Cavall i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal