Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

"Merci Bien", espectacle de música i circ de la companyia Mumusic Circus, arriba a Sant Quirze aquest diumenge

L'espectacle començarà a les 18:00 hores a la Patronal.


"Merci Bien", espectacle de música i circ de la companyia Mumusic Circus, arriba a Sant Quirze aquest diumenge

La Patronal acollirà aquest proper diumenge, dia 16 de maig, a les 18:00 hores, la representació de l’espectacle infantil de circ i música “Merci Bien”, de la companyia Mumusic Circus. En aquest espectacle es barregen acrobàcies amb el pal xinès, les verticals més atrevides, música en directe i moltes sorpreses més. El públic podrà gaudir de les excèntriques maneres que proposen els personatges d'aquest “Merci Bien”, i contemplar com es resolen uns problemes que mai ho han estat. Els convidats especials de la vetllada podran gaudir de la taula d’honor, assaborir el món al revés i participar en la gran orquestra final. Amb “Merci Bien” grans i petits es meravellaran amb allò inesperat, amb la participació divertida i amb un ritme trepidant que hipnotitza tots els públics.

La destarotada interpretació dels dos membres de Mumusic Circus amaga un esforç enorme i un alt nivell de dificultat en l’execució. La barreja de gèneres, amb circ, gimnàstica i fins i tot música, juntament amb una concepció escènica i de continguts molt elaborada serveixen per enganxar tot el públic. Un espectacle efervescent on la paraula és música.

La representació d’aquest espectacle està organitzada per l’Agrupació Rialles de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La venda d’entrades es realitzarà mitja hora abans de l’inici de la representació al mateix recinte.