Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Bressol Municipal “El Patufet” inaugura el proper dilluns el seu “Espai Nadó”

La iniciativa consistirà en un taller de musicoteràpia adreçat a nadons d’entre 0 i 12 mesos.


L’Escola Bressol Municipal “El Patufet” inaugura el proper dilluns el seu “Espai Nadó”

L’Escola Bressol Municipal “El Patufet” inaugura el proper dilluns 17 de maig el seu “Espai Nadó” amb un Taller de Musicoteràpia adreçat a nadons d’entre 0 i 12 mesos. Aquesta iniciativa va tenir el seu inici a la Biblioteca municipal de Sant Quirze amb un grup de mares, pares i infants. Alguns d’ells donen continuïtat a l’activitat, en aquest cas a l’Escola Bressol Municipal “El Patufet”.

El principal objectiu d’aquest taller és oferir un espai on l’infant es relacioni de forma sonora, motriu i musical amb la mare, pare o el familiar que el vulgui acompanyar, estimulant la veu com a primer i primordial element bàsic de la comunicació afectiva entre l’adult i el bebè. Es proporcionen eines musicals senzilles i útils per desenvolupar el vincle emocional del nadó al temps que s’estimula el seu desenvolupament a través de la música. En definitiva, es tracta de que infants i adults es diverteixin i s’ho passin d’allò més bé envoltats de música en un ambient afectiu.

El taller serà impartit per Mª Josep Besson, musicoterapeuta i titulada superior de cant, amb una àmplia experiència en aquest tipus d’activitats. Està prevista l’assistència de 18 famílies amb els seus infants, organitzades en dos grups, de 15:30 a 16:30 hores, i de 16:45 a 17:45 hores. A banda de la sessió del proper dilluns, el taller també es desenvoluparà els propers 24 i 31 de maig i el 7 de juny.