Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Estudiants de la UAB visiten l'Ajuntament

Estudien Educació i volen conèixer el funcionament de l'Ajuntament en aquesta àrea


Estudiants de la UAB visiten l'Ajuntament

Alumnat de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona ha visitat avui l’Ajuntament amb motiu d’una sortida de camp a l’Àrea d’Educació del nostre municipi.

Una trentena d’estudiants, acompanyats pels tècnics d’Educació de l’Ajuntament, dedicaran la jornada d’avui a conèixer el funcionament de l’àrea, l’organització municipal i la relació de la corporació local amb les escoles i l’institut del municipi.

Segons que ha manifestat el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Educació, Antoni Rebolleda “és important que conegueu el nostre funcionament doncs un dels elements identificatius del nostre municipi és precisament l’educació. És una de les nostres prioritats i hi invertim gran part dels nostres esforços perquè sigui una referència de qualitat arreu”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha encoratjat els joves a “treballar amb entusiasme en aquesta professió, especialment vocacional, i amb un sentit de la responsabilitat molt elevat. El fet d’acostar l’administració local a la vostra formació us permetrà assolir una visió amb perspectiva i un exemple de funcionament d’estructura educativa que de ben segur podreu aplicar molt sovint”

La visita s’emmarca en el desenvolupament del nou Espai Europeu d’Educació Superior que desenvolupa l’UAB, incorporant entre altres iniciatives, aquestes visites de camp dels futurs professionals de l’educació.